november 30, 2021

Verbeterde digitale toegankelijkheid en veelgestelde vragen

Door admin

Wat is verbeterde toegankelijkheid voor uw website?

Dankzij de verbeterde toegankelijkheid kunnen websitebezoekers klikken op een widget die de site leesbaarder maakt door de tekstgrootte te vergroten, het lettertype te wijzigen, de kleuren te wijzigen, leesgidsen toe te voegen en meer. Met Crossphase breng je je content naar een hoger niveau. Hiermee kunt u service verlenen aan alle bezoekers van uw site, ongeacht hun individuele mogelijkheden. Het vermindert ook het risico dat u wordt vervolgd door wetten die vereisen dat op elke website specifieke toegankelijkheidsfuncties beschikbaar zijn.

Wat is ADA?

De Americans with Disabilities Act (ADA) is bedoeld om ervoor te zorgen dat mensen met een handicap dezelfde kansen hebben als ieder ander. Dit betekent dat elk bedrijf dat het publiek bedient, ervoor moet zorgen dat zijn bedrijf geschikt is voor mensen met een handicap. ADA-compliance online betekent dat uw website toegankelijk moet zijn voor mensen met een handicap die hun gehoor, gezichtsvermogen of fysieke capaciteiten aantast.

Wat is de toolkit voor verbeterde toegankelijkheid?

De Toolkit biedt verbeterde toegankelijkheidstools op onze nieuwe websites. Het helpt om bruikbaarheid voor alle websitebezoekers te garanderen, ongeacht hun individuele capaciteiten. Het verzekert u dat u in overeenstemming bent met een groeiend aantal wetten van staat tot staat die verschillende toegankelijkheidsnormen afdwingen. Het is inbegrepen en wordt automatisch toegevoegd aan alle nieuwe Thryv 4.0-sites vanaf 4 mei 2020.

Kan ik de Toolkit van mijn website verwijderen?

Ja. De toolkit kan op uw verzoek op elk moment worden uitgeschakeld door contact op te nemen met Thryv Support.

Kan de Enhanced Accessibility Toolkit aan mijn Thryv-website worden toegevoegd als deze vóór 4 mei 2020 is gekocht?

De Standard-toolkit kan aan elk Thryv 4.0-pakketniveau worden toegevoegd en zal automatisch overuren worden toegevoegd. Als u een oudere versie van Thryv vóór 4.0 heeft, moet u upgraden naar een van onze nieuwste pakketniveaus om de Toolkit toe te voegen of de add-on Full Managed Service + Toolkit te kopen.

Wat is inbegrepen bij de Full Managed Service add-on?

De Full Managed Service add-on is een maandelijkse abonnementsprijs die u gemoedsrust geeft. Het bevat de Toolkit en een geautomatiseerde beheerde service die uw websitecode bijwerkt om de naleving te handhaven. Er is een vrijwaringsbescherming, via onze externe partner AudioEye, voor maximaal $ 1.000 aan juridische kosten ter verdediging tegen eventuele toegankelijkheidsclaims, evenals de AudioEye Trusted-certificering, waarmee de naleving van uw site wordt gevalideerd.

Hoe weet ik zeker dat mijn site voortdurend wordt bijgewerkt naar certificeringsnormen?

Met de Full Managed Service-add-on omvat het updaten van de websitecode na elke publicatie van de website binnen 24 uur, samen met regelmatige releases die de toegang en bruikbaarheid verbeteren.

Wordt de AudioEye Toolkit weergegeven op de mobiele website?

De meeste mobiele apparaten (Andriod, iOS) hebben geavanceerde ingebouwde toegankelijkheidstools waarmee gebruikers gemakkelijker kunnen communiceren met een responsieve website. Deze tools zijn ingebouwd in het besturingssysteem en doen het beter dan de AudioEye Toolkit-widget. Daarom wordt de toolkit-widget uitgeschakeld.