Sportvissen

De Hendrik Karssen vaart dagelijks vanuit de haven van Den Helder naar zee om u een gezellig dagje zeesportvissen aan te bieden. Afhankelijk van het jaargetijde is dat op makreel of kabeljauw.

Wat is de Hendrik Karssen?

De Hendrik Karssen is een speciaal voor de sportvisserij uitgerust schip. Het schip is 37 meter lang, goedgekeurd door de scheepvaartinspectie. Het schip biedt plaats aan 72 personen.

Dagelijks waren we vanuit de haven van Den Helder naar zee om onze gasten te trakteren op een heerlijk dagje sportvissen. Het schip is goedgekeurd door de scheepvaartinspectie.

Er zijn twee schoonmaaktafels met stromend water waar u zelf uw net gevangen vis kunt schoonmaken.

Binnen hebben we een gezellige kantine en kombuis waar de gasten kunnen rekenen op hun natje en hun droogje. En natuurlijk toiletten met stromend water. Om de netgevangen vis te bewaren hebben we viskuipen.

Tip: neem een koelbox of -tas mee. In de zomer, van juni tot oktober, is er ook scherfijs aan boord verkrijgbaar om de vis in een topconditie te houden. Zo gaat deze kakelvers mee van boord naar huis.

Verder is er de mogelijkheid voor gezelschappen die het hele schip afhuren om gebruik te maken van de rookoven of barbecue.
 

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij doen er alles aan om er een perfecte dag voor u van te maken.